JJ’S Belgium steunt onderzoek naar ALS


Ten voordele van Een hart voor ALS vzw

Waarom dit goed doel?

10 jaar geleden heeft mijn moeder de strijd tegen ALS verloren. De ziekte heeft haar leven verwoest en ook haar gezin heeft hier sterk onder geleden. Ik wil graag het onderzoek naar ALS steunen om lotgenoten in de toekomst het leed te kunnen besparen dat wij hebben moeten doorstaan en waar we nog steeds de gevolgen van dragen. 

“Lieve mama, je hebt nooit de kans gekregen om je schoonzoon en kleinzoon te ontmoeten. Ik weet dat je trots zou zijn geweest. Jasper is een geweldig jongen van 4 jaar intussen. Hij praat over jou, hij begrijpt niet waarom je bent vertrokken voor hij je kon ontmoeten. Hij noemt je ‘moeke’ en zegt dat je in de hemel woont. 
Ik wil vzw Een hart voor ALS steunen omdat ik hoop dat we in de toekomst andere gezinnen in dezelfde situatie kunnen helpen. Zodat zij wel hun kinderen volwassen kunnen zien worden en hun kleinkinderen kunnen zien opgroeien. Zodat zij wel alle kansen krijgen om hun plannen en dromen te beleven die jij niet hebt gehad.”

Een hart voor ALS vzw

Een hart voor ALS vzw is een onafhankelijke, niet gesubsidieerde, vzw met een duidelijke focus: fondsenwerving voor het wetenschappelijk onderzoek naar ALS.

Een hart voor ALS vzw is stichter van het Hart voor ALS fonds aan de KU Leuven en maakt deel uit van het Leuvens Universiteitsfonds

De warmste week 2019

JJ’S Belgium staat voor mooie, duurzame bamboe kleding, gemaakt met respect voor mens en milieu.
Bamboe wordt op natuurlijke wijze biologisch geteeld. Zonder het gebruikt van kunstmest of pesticiden. Het kan ook geteeld worden over heel de planeet. We laten onze stoffen zelf maken in Portugal. We kennen de spinner, wever, en naaisters persoonlijk. Iedereen in de keten ontvangt een fair loon.

Wist u dat bamboe 30% meer CO2 omzet in vergelijking met andere planten. Bamboe dragen heeft dus een rechtstreeks positief effect op het milieu en klimaatprobleem!

Bamboe is super zacht en aangenaam om te dragen. Het is ook antiallergisch en antibacterieel wat het ook geschikt maakt voor kinderen/volwassenen met een moeilijke huid (eczeem, allergie, atopie,…)

Wij schenken 10 euro per verkochte bamboe sweater of joggingbroek uit onze ‘limited edition voor De Warmste Week’ aan vzw een hart voor ALS. Dit nog tot 24/12/2019. 
Surf snel naar onze webshop!
www.jjsbelgium.com